• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Dornbracht – Meta

A minimalizmus megfelel az egyéniségnek.

Dornbracht - Meta

Csaptelepek

A bársonyos kivitelük egy speciális mattolási eljárással érhető el, amely a színeik kivételes fényerejét és mélységét is biztosítja. Ezek az enyhén csiszolt felületek elegáns és rendkívüli érzéssel rendelkeznek, ami hangsúlyozza a termék színspektrumát.

Színvilág

A matt fekete a fürdőszobai kialakítás domináns színévé vált. A szürke különböző árnyalatai ideális kombinációkat biztosítanak, és minden belső térben egyensúlyt teremtenek.

Stílus

Minimalista, átmenő és áthaladó kollekció az időtlenség univerzális nyelvén beszél. A monokróm eleganciát újra definiáljuk, és magabiztosan és stílusosan alkalmazhatjuk.

A minimalizmus jelentése egyediség.

Meta kollekció

A minimalista vonalakkal a META, a META SLIM és a META PURE rendkívül változatosak és univerzálisak.
A jól megalapozott és új befejező változatokkal lehetőség van konkrét tónusok beállítására a kreativitás és a véleménynyilvánítás szabadságának növelésére. A META sorozat gondos kurátora a kiváló minőségű befejezéseknek, és számos különböző módon mutatja be az építészet egyedi jellegét.
A változó színekkel és anyagokkal való kölcsönhatás lehetővé teszi, hogy a szerelvény három változata nagyon különböző formákat vállaljon – és a modernitást és személyiséget sugárzó egyéni belső terek középpontjává váljon.

A takarékosság mellett az egyre inkább szellem és fizikum felfrissülése és feltöltődése kerül a vízhasználat középpontjába – Sanus per Aquam (SPA) –, mely törekvés úttörői közé sorolható Dornbracht cég az Aquamoon, Sensory Sky, Horizontal Shower, Vertical Shower, Comfort Shower termékeivel, melyek kifejezések magyar megfelelőit még keresi a szakma. Emellett az elektronika fürdőszobai térhódítása is megkezdődött, melyre nagyon jó példák a Dornbracht cég elektronikus csapjai, és azok új felhasználási módjai és funkciói.

A Dornbracht cég termékeit kizárólag Németországban készíti, így joggal és méltón viseli a Made in Germany megjelölést. A csaptelepgyártó Dornbracht cég a Dornbracht Csoport tagja.

Divat
A szín a karakter kifejeződése, és segít a saját személyiségének aktualizálásában a fürdőszobában – ez a kollekció kifejezett színekkel választékos befejezéseket biztosít.
A pasztell zöld a természet és a környezet tudatosságát, valamint az egészséget képviseli; A fényrózsa a modernséget ugyanúgy sugároz, mint a családiasság és a melegség. A puha szürke kék hűvös északi megjelenésű és hangulatos, míg az élénk sárga az ipari világra emlékeztet, és az energiát és a haladást karizmatikusan ábrázolja.

Ebben a gyűjteményben szereplő színek
54 pasztell zöld | 55 könnyű rózsa | 59 sárga | 61 szürke kék

Dornbracht

Meta az időtlenség univerzális nyelvén

A monokróm eleganciát újra definiáljuk

bársonyos kivitel

hozza létre az egyéni minimalizmust a fürdőszobában