• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Gyártók

Villeroy&Boch

A Villeroy&Boch cég, több mint 260 éves múltra visszatekintő vállalkozás.Története lenyűgöző, mely 1748.-ban egy kis franciaországi faluból, Loraine-ből indult el világhódító útjára, mindössze 30 évvel azután, hogy a porcelán eljutott Európába. A kis kerámia műhely mára világszerte ismert, piacvezető, nemzetközi céggé vált. Mind három divíziója (asztali kultúra, fürdő és wellnes, csempegyártás) méltán világhírű, melyeket a tradíció, minőség, és a magas fokú innováció jellemez.

Villeroy & boch

GROHE

A fürdőszobában a legszélesebb termékválasztékot kínáljuk minden kivezetési ponthoz, és három stílusban: Cosmopolitan, Contemporary és Authentic – mindegyiknek külön megjelenése és jellemzője, hogy kielégítsék fogyasztóinkat világszerte. További izgalmas fejlesztések közé tartozik úttörő GROHE Power & Soul® zuhanyunk, amely hét „egy kattintás” kombinációval rendelkezik mind a lendületes, mind a pihentető spray mintákkal, valamint a GROHE Eurocube folyamatos fejlesztése, amely megfizethető áron kínál Cosmopolitan kínálatot.

Grohe

HANSGROHE

Minőség, ötletek és innováció a fürdőszobában – 1901 óta
Tökéletes forma és funkció – a Hansgrohe-nél mindig is ez volt és ez is marad a mérték. A fürdőszoba úttörője, Hans Grohe és utódai a maguk idejében, 1901 óta hagyományosan mindig egy lépéssel előrébb jártak. Legyen szó az első, mindenki számára elérhető kézizuhany (1928) vagy a zuhanyrúd (1953) feltalálásáról.

Hansgrohe kollekciók

ZEHNDER

A Zenhder-csoport széles és világosan strukturált portfóliója négy termékcsaládból áll. Ennek köszönhetően mindenféle projekthez megfelelő terméket, tokéletes rendszer és hozzá illő szolgáltatást tudunk nyújtani, az új épületektől kezdve a felújítottakig, a családi házaktól a társasházakig, és a kereskedelmi célú projekteknek is.

Zehnder

LAUFEN

A SZANITERÁRUK ELŐÁLLÍTÁSA: TRADÍCIÓ ÉS INNOVÁCIÓ
A kerámia előállításához szükséges nyersanyagok a természetben előforduló természetes anyagok: Kaolinit, agyag, földpát és kvarc homok képezi az alapját ennek a rendkívül tartós és kemény anyagnak.

Laufen kollekciók

HÜPPE

Álmodik az Ön igényeinek megfelelő tökéletes zuhanyról? Itt van! Valódi innováció: a HÜPPE Xtensa Pure. Ideálisan ötvözi a zuhanykabin előnyeit egy tolóajtó rendszerű zuhanykabinnal: egy nagyméretű bejárat, rendkívül átlátszó, és széles körű fröccsenés elleni védelemmel.

Hüppe kollekciók

GROHE

A forma és funkció mellett a vízzel való takarékosság elve vezérli a tervezők munkáját. Az elmúlt évek során a termékek vízfelhasználása akár 25-35%-al csökkent, míg funkció és kényelem nem változott. Ma már a 3,7 l/perc vízigényű mosdó csap is elérhető, és eközben mit sem változott a tisztálkodáshoz szükséges idő.

Dornbracht