• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Hansgrohe – Metropol

Modern. Lenyűgöző. Metropol.

Hansgrohe – Metropol

Csaptelepek

Metropol csaptelepek: markáns megjelenés a zuhanyzóban és a fürdőkádnál A Metropol csaptelep család geometrikus formavilágú zuhany- és kádcsaptelepei olyan környezetet teremtenek, amely karakteressé tesz bármely fürdőszobát.

Zuhanyélmény a Metropollal

A precíz kontúrokat használó formavilág a zuhanyzóban is folytatódik. Markáns megjelenés: a falsíkon kívüli, egykaros csaptelep, amely stílusosan és megbízhatóan szabályozza a vizet.

Fürdés a Metropollal

A Metropol csaptelepek megjelenés és funkciók tekintetében is egyaránt csillogást kölcsönöznek bármely fürdőkádnak. Bármely változatot is választja, éveken át boldogan fürdőzhet a dizájnban. A nagyméretű kádtöltő előkelő, letisztult felülete vonzza a tekintetet. Valódi fa furnér borítás: Hangulatos fürdőszoba fából. Az ízléses fafurnér tapintása és látványa a valódi fa érzetét kelti. Ellenáll a nedvességnek, megerősített élei ellenállnak a külső behatásoknak. Valódi fa furnér kerül felhasználásra.

Hansgrohe – Metropol

Modern. Lenyűgöző. Metropol.

Geometrikus formavilágú, karakteres csaptelepek

A Metropol csaptelep család újradefiniálja a letisztultságot a fürdőszobában. Mindenkit lenyűgöz majd, aki értékeli az egyenes vonalvezetésű, kifejező formákat. Precíz, kecses formavilágával a Metropol a magas minőségű fürdőszobai kialakítás és az egyediség kifejeződése. A stílusos, geometrikus kontúrok hangsúlyossá teszik a mosdókagylót, a zuhanyzót és a fürdőkádat. A karok és a kifolyók párhuzamos vonalvezetése tökéletesen harmonizál egymással. A Metropol csaptelepek ideális kiegészítői a modern környezeteknek, a változatok sokfélesége pedig lenyűgöző. Az Ön számára ez a következőket jelenti: nagy mozgástér a tervezésben és a működtetésben. Itt ihletet meríthet az új hansgrohe csaptelep család szépségéből és sokféleségéből.

Metropol mosdócsaptelepek: karok és magasságok sokfélesége
A Metropol csaptelepekkel bármely mosdókagylóhoz megtalálja az optimális megoldást. Saját ízlésének és a mosdókagyló típusának megfelelően. Háromféle karváltozat közül választhat: elegáns, lapos emelőkar; karcsú kengyeles kar; minimalista Select gombos kar az intuitív, gombnyomásra történő kezelésért.
Nagy mozgástérre van szüksége? Az öt különböző magasságban kapható Metropol mosdócsaptelepekkel saját kialakíthatja saját, egyéni ComfortZone-ját. (A 100-as csaptelepmodell hosszabb kifolyóval is kapható, amivel még kényelmesebbé teheti mosdókagylóját.) A padlónálló mosdócsaptelep téralakító karaktere esztétikus csillogást visz a fürdőszobába. Szabadon elhelyezhető a mosdókagyló mögött vagy mellett. Emellett a 3 lyukú mosdócsaptelep különálló kezelőelemei és két ComfortZone-ja ugyancsak vonzza a tekintetet.

Hansgrohe – Metropol
Hansgrohe

Metropol – első osztályú és felhasználóbarát

A Metropol csaptelep család geometrikus formavilágú

padlón álló kádcsaptelep a szabadon álló fürdőkád mellett

egyedülálló módon fejezheti ki saját ízlésvilágát