• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Grohe SmartControl

XXL ÉLVEZET & 100% IRÁNYÍTÁS

Grohe SmartControl

GROHE MINŐSÉG

A GROHE nagy múltra tekint vissza a zuhanyrendszerek tervezésében és gyártásában. Német minőség, a legmagasabb előírások szerint.

Start/Stop & Vízerősség

Az innovatív GROHE SmartControl kezelése egyszerű és könnyű az egész család számára.

RAINSHOWER SMARTCONTROL

XXL ÉLVEZET & 100% IRÁNYÍTÁS - ÉPP ÍGY SZERETNE ZUHANYOZNI

Szeretné a kedvenc vízszórást élvezni, legyen az akár revitalizáló, lazító vagy éppen stimuláló? Szeretne a pontosan megadott hőmérsékleten zuhanyozni, ingadozások nélkül? Könnyen kezelhető vezérlővel, a megfelelő vízfelhasználás mellett?

A GROHE Rainshower® SmartControl 360 zuhanyrendszernek köszönhetően minden nap élvezheti a testre szabott és exkluzív zuhanyzási élményt. Az innovatív vezérlő lehetővé teszi a vízszórások közötti váltást, a vízsugár fokozatmentes állítását, és a kívánt vízerősség memorizálását. Csupán a gombot kell megnyomnia és elfordítani a vízerősség beállításához.
FEDEZZE FEL:

100% CONTROL GROHE SMARTCONTROL
Start/Stop & Vízerősség
Az innovatív GROHE SmartControl kezelése egyszerű és könnyű az egész család számára.

Hőmérséklet
A GROHE TurboStat technológia a Grohtherm termosztátjaink szívében rejlik. A termo egység páratlan érzékenysége a másodperc tört része alatt állítja be a kívánt vízhőmérsékletet, tartva azt a zuhanyzás teljes ideje alatt. Nincs többé idő, víz és energia pazarlás a megfelelő hőmérséklet beállításakor.

FEJZUHANNYAL A LEGJOBB ZUHANYÉLMÉNYÉRT

Az élvezet végleg garantált az új XXL fejzuhany használatával. A lekerekített fejzuhany 360 mm szélességben, és egész testet beborító hosszúságban biztosít frissítő zuhanyélményt. Akár egy pezsdítő, trópusi eső jellegű zuhanyra, akár egy pihentető masszázsra vágyik; a kívánt élmény most csak egy gombnyomásnyira van Öntől.

  • ÚJ! GROHE TrioMassage zuhanyfej: a megújított GROHE Bokoma és a két GROHE Massage zuhanyfej kombinációja, mely most fej-, és váll- masszázst biztosít egy zuhanyfej formájában
  • GROHE Pure/Rain O² zuhanyfej a jelenlegi funkciójában
  • GROHE StarLight® krómozott fém zuhanyfej
  • Fejlesztett SpeedClean fúvókák
  • GROHE EasyClean levehető, elmosható zuhanyfej

A TERMÉSZET INSPIRÁLTA VEZÉRLŐ – INTUITÍV IRÁNYÍTÁS
Érzelmesség és ösztönösség. Hagyja magát ellazulni, miközben végig kezében marad az irányítás. Organikus formák, szemet gyönyörködtető vonalak. Élvezze a design és innovatív technológia tökéletes elegyét, és relaxáljon zuhanyozásai során az év minden napján.

Grohe SmartControl -

3 KIVITELBEN A TÖKÉLETES ZUHANYÉLMÉNYÉRT

FALSÍKON KÍVÜLI VERZIÓ

COMBI ZUHANYRENDSZER

FALSÍKON BELÜLI KIVITEL