• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Villeroy & Boch – Finion

Gondolatok térben és designban

Villeroy & Boch - Finion

Kerámia

+ A dizájn opciók széles választéka a 3 különféle mosdónak köszönhetően (bútoros, ráültethető, fali) + Minimalista dizájn különleges szilárdsággal köszönhetően a TitanCeram használatának + Kerámia lefolyófedél, opcionálisan ViFlow-val + Modern, DirectFlush fali-WC kapcsolódó ülőkével és bidével

Fürdőkád

Szabadon álló kád a legjobb Quaryl® -ból, csak 15 mm vastag elékkel + Kompakt méreteket kombinálja a nagyméretű belső felülettel + Opcionális dekoratív gyűrű stílusos fém árnyalatokban, és világítással körben a kádnál

Fürdőszobabútor

Moduláris bútor, ami teret biztosít az egyedi fürdőszobai dizájnnak + Folyamatosan szabályozható a bútor és polc elemek világítása, amely kellemes légkört teremt + Fogantyú nélküli egyszerű dizájn köszönhetően az új Push-to-Open (Nyomásra nyíló) technológiának + Festett és furnér felületek számtalan trendi színben

Valósítsa meg vágyait!
A prémium kategóriás új Finion kollekció luxust visz a fürdőszobába

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyag és kidolgozás. A Finion, a Villeroy & Boch prémium kategóriás új fürdőszobai kollekciója a pihenés és jó közérzet oázisát biztosító luxust visz a fürdőszobába exkluzív fürdőszobai kerámiatermékeivel, elegáns bútordarabjaival, stílusos világítás koncepciójával és magas minőségű monolit kádjával.

A számos elemet magában foglaló teljes fürdőszobai kollekcióként megtervezett Finion a lehetséges kombinációk egész tárházát kínálja. A tíz színben elérhető alsószekrények számos modelljével kombinálva lenyűgöző látványt nyújt a három kerámiaszínben kapható három különböző típusú mosdó. A fürdőkád szintén nagyobb tervezési szabadságot biztosít a három elegáns fémszínben rendelkezésre álló dizájngyűrűnek, megvilágításnak és igény szerinti színnek köszönhetően, melyek segítségével a fürdőszobában új lehetőségek nyílnak az egyéniség és egyediség kifejezésére.

FINION
Valósítsad meg a törekvéseidet

Van e jobb hely, hogy lenyűgözően kifejezzük a személyes stílusunkat, mint a saját fürdőszobánk?

Prémium anyagokkal, úgy mint a kerámia TitanCerammal, a sokoldalú bútor megoldással, és az okos megoldások széles kombinációjával, ez az egyedülálló kollekció új standardot állít fel a well-being és az esztétika terén.
Finion – valósítsad meg a törekvéseidet a fürdőszobádban

Finion

Valósítsad meg a törekvéseidet

személyes stílus

okos megoldások

Prémium anyagok

Innovatív kerámiatermékek – TitanCeram anyagból készült mosdók
A híres formatervező Patrick Frey kihasználta a TitanCeram kiváló anyagtulajdonságait a Finion termékcsalád megalkotásakor. “Teljes mértékben kihasználtam a TitanCeram által nyújtott előnyöket a mosdók kecses, erősen kontúros dizájnjához, mivel ez az anyag lehetővé tette számomra a nagyon vékony és finom formák kialakítását.” Mindennek eredménye tíz, kerámiából készült mosdó modell lett, amelyek esetében mind a fali, mind pedig a ráültethető változat csupán 6 mm-es falvastagsággal rendelkezik. A kollekcióhoz ráültethető, fali és bútoros mosdók tartoznak, a 43 cm szélességű kompakt kézmosótól egészen a tágas, 130 cm-es dupla mosdóig. Ez a széles választék tökéletes mosdó megoldást biztosít minden ízlés és szinte minden helyiségalaprajz számára, a kisméretű vendég-fürdőszobáktól egészen a kényelmes, jó közérzetet nyújtó oázisokig. A ViFlow túlfolyórendszerrel együtt kapható opcionális beépített kerámiaszelep harmonikusan illeszkedik a mosdóhoz, kihangsúlyozva a kollekció prémium kategóriás jellegét.

A fali-WC és falibidé letisztult egyenes vonalvezetésével növeli a fürdőszoba eleganciáját. A DirectFlush technológiával ellátott perem nélküli WC rögzítését a láthatatlan SupraFix rendszer biztosítja. A SoftClosing mechanizmus lágyan és csendesen csukja a mindössze 40 mm vékony WC-ülőkét, és tisztításakor gyorsan és könnyen eltávolítható a QuickRelease megoldás segítségével. A kényelem növelése érdekében az új ViClean-I 100 bidéfunkciós WC-ülőke szintén beszerelhető a Finion fürdőszobadizájnba.

Erős dizájn és kifejező színek – Tökéletesen variálható és párosítható bútorok
A Finion bútorkoncepció a modulrendszerű polcokra, fogantyú nélkül ajtókkal ellátott szekrényekre és nyomásra nyíló fiókokra összpontosít. A levágott részletekkel rendelkező élek és szegélyek kihangsúlyozzák a magas minőségű, karcálló felületüknek köszönhetően igen robosztus és tartós polcok szembeötlő kialakítását. A csupán 8 mm vékony szélekkel és vázzal rendelkező bútorválasztékban megjelenik a Finion mosdók finomsága. Mivel az alsószekrényre szerelt mosdó szinte tökéletesen illik a pulthoz, a kerámia és a bútordarab vonzó vizuális egységgé olvadnak össze. A kollekcióhoz tartoznak a bútoros, ráültethető és falra szerelhető mosdók alá helyezhető, számos méretben elérhető alsószekrények. A család ugyanakkor olyan kiegészítő bútordarabokat is tartalmaz, mint a magas és oldalsó szekrények, illetve az összes bútordarabbal kombinálható univerzális polcegység. A Finion bútorcsalád kiemelkedően izgalmas része az opcionálisan beszerezhető, és az oldalsó szekrényekre és polcokra helyezhető okostelefon-töltő egység.

A német-dán Gesa Hansen formatervező által az Artis ráültethető mosdók számára tervezett színkoncepció inspirálta a Finion bútorok színösszeállítását. Izgalmas jellemzője ezeknek a daraboknak az, hogy az előlap, a váz és a polcok színei egyéni ízlés szerint kombinálhatók. A Gesa Hansen által ajánlott kombinációk ideális választást jelentenek. A klasszikusnak számító színek, mint a White Matt [matt fehér], a Glossy White [csillogó fehér], a finom Grey [szürke] és a mély Black [fekete] ugyanúgy rendelkezésre állnak, mint a nagyon divatos árnyalatoknak számító kifejezésteljes zöld Cedar [cédrus], a lágy kék Cloud [felhő], az elegáns vörös és lila Peony [bazsarózsa] és a vibráló sárga Sun [nap]. A Gold Matt [matt arany] lenyűgözően elegáns, míg a sötét és meleg Walnut Veneer [dió furnér] a belső tér kialakításának modern és természetes alkotóelemét képezik. Az üvegpanelek az alsószekrényekhez illeszkedő matt fehér és matt fekete színekben kaphatók. A termékcsaládot számos méretben elérhető kétfajta tükör modell egészíti ki.

Extravagáns Quaryl® monolit – Szabadon álló fürdőkád, mint központi darab
A Finion egy másik kiemelkedő tagja a finom kialakítású és precíz, rendkívül vékony, mindössze 15 mm-es szegélyekkel rendelkező szabadon álló Quaryl® fürdőkád. Ez a monolit a legfinomabb Quaryl® anyagból készül, és lenyűgöző dizájnnal, illetve kiemelkedően magas anyagminőséggel büszkélkedik. A 170 x 75 cm-es kompakt méretek ellenére a hagyományos 180 x 80 cm-es fürdőkádaknak megfelelő tágas belső felülettel rendelkezik, és a legjobb fürdési élményt nyújtja. Méretének köszönhetően kisebb fürdőszobák számára is ideális.

A Finion fürdőkád különböző változatokban áll rendelkezésre: a kád külső részén lévő dizájngyűrűvel és anélkül, illetve opcionálisan megvásárolható, az érzelmeket tükröző megvilágítással is. A Chrome [króm], Champagne [pezsgő] vagy Gold [arany] színekben rendelkezésre álló dizájngyűrű leheletfinom eleganciát kölcsönöz a fürdőkádnak. A kád alsó részének külső felületén lévő, távirányító segítségével fokozatmentesen állítható fényerősségű és élénk színekben kapható világításrendszernek köszönhetően úgy tűnik, mintha a fürdőkád egy fénytalapzaton lebegne. Ez az érzelmeket tükröző kiegészítő kapható a dizájngyűrűvel együtt, vagy anélkül. Választható kétszínű kialakítás is világos fehér belső résszel és színes panellel. Rengeteg szín közül lehet válogatni. A panel készülhet Gesa Hansen színkoncepciójának színeivel, továbbá – ízlés szerint matt vagy csillogó kivitelben – valamennyi Sikkens, NCS és RAL árnyalatban (kivéve a metál színeket). A dizájngyűrű fémes árnyalataihoz illeszkedő Push-Open [nyomásra nyíló] szelep, valamint az opcionálisan vásárolható, színben harmonizáló vízbevezető egység teszi teljessé a dizájnkoncepciót.