• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Villeroy & Boch – Venticello

  • Főoldal
  • /
  • Villeroy & Boch – Venticello

Tervezze meg a tökéletes vonalat

Villeroy & Boch - Venticello

Elegáns

Különösen elegáns a fényes szürke és a fényes fehér új üvegfalaknak köszönhetően, az új réz megjelenésű fogantyúval együtt.

TÖBB KOMBINÁCIÓ

2 db fiókkal (1/3 és 2/3 közötti osztás) 59 cm-es vagy 42 cm magasságú mély fiókban, a 120 cm-nél nagyobb fiókok, elegáns fogantyúkkal

Fürdőszobabútor

Kiváló fénypontok: Két aszimmetrikus mosdó mosdóval, nagymértékben tárolható, félig süllyesztett felülettel szerelt mosdó, 2 tökéletes sík WC-ülőhely a peremmentes DirectFlush-WC-khez

Tervezze meg a tökéletes vonalat!

Tervezzen a vonal mentén, hogy megfeleljen a legmodernebb, egyedi fürdőszobai kialakítás követelményeinek. Az új Venticello fürdőszobakollekció hatásosan ötvözi a formát és a funkciót: nagyon vékony élek a divatos, finom kialakításhoz, ami kifinomult hatást kelt, intelligens részletek a nagy termékcsalád részét képezi. Egyedülálló térérzet. Mindig illeszkedő megoldás, mindig egyértelműen egyedi.

Tökéletes formai összetételű és elegáns megjelenésű kollekció, mely a modern fürdőszobai követelményeknek a legmagasabb szinten igyekszik megfelelni. Vékony élek, divatos szögletes vonalak. Nagy, könnyen tisztán tartható rakodófelületek a mosdópultokon, széles mosdóválaszték dupla mosdó, 120, 130 cm mosdópult, 100 és 80 cm mosdók, pultra ültethető és pultba építhető megoldások.
Innovatív DirectFlush (tisztítást megkönnyítő nyitott peremű) álló és fali WC-k, Slim Seat és Slim Seat Line egyedi vékony tetőkkel.

VÉKONY VONALAK AZ
ERŐS KIALAKÍTÁSHOZ

Finom és modern: Különleges kialakítás, melynek alsó pereme magassága csak 18 mm.
Intelligens kialakítás: 120 mm-es medence mélység, széles polcterület, meggyőző higiéniai szint.
Jól elhelyezett: Tíz változatos, elegáns mosdó, szélessége 50-130 cm, különböző csaptelep és túlfolyó opciók – 100 és 120 cm-es mosdókagyló is alkalmas két 1 lyukú csapos szerelvényre.

Venticello -

TÖBB KOMBINÁCIÓ LEHETSÉGES

TELJES FÜRDŐGYŰJTEMÉNY

JÓL MEGTERVEZETT

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK