• Telefon: 06 1 445 2073
  • Email: info@bathsolution.hu
  • Nyitvatartás: 08:00-16:00

Zehnder radiátor ötletek

Tervezze meg a tökéletes vonalat

Zehnder - Kazeane, Metropolitan Spa és Vitalo Bar

Kazeane

Csak elektromos üzemű változat: rendelhető (Racy-C típussal szerelt) Vegyes üzemű változat, beépített Zehnder fűtőelemmel: nem rendelhető Zehnder fűtőpatronok vegyes üzemű változathoz: a katalógusban megadott teljesítményben rendelhető (pl. DBM típus) Alkalmazás térelválasztóként: nem lehetséges Színek: A Zehnder katalógusában szereplő minden színben és felülettel választható.

Metropolitan Spa

Termék változatok: Csak elektromos üzemű változat: rendelhető Vegyes üzemű változat, beépített Zehnder fűtőelemmel: rendelhető Zehnder fűtőpatronok vegyes üzemű változathoz: a katalógusban megadott teljesítményben rendelhető Alkalmazás térelválasztóként: nem lehetséges Színek: A Zehnder katalógusában szereplő szinte minden színben és felülettel választható.

Vitalo Bar

Termék változatok: Csak elektromos üzemű változat: rendelhető Vegyes üzemű változat, beépített Zehnder fűtőelemmel: nem rendelhető Zehnder fűtőpatronok vegyes üzemű változathoz: nem rendelhető Alkalmazás térelválasztóként: nem lehetséges Színek: A Zehnder katalógusában szereplő szinte minden színben és felülettel választható.

Zehnder Kazeane

Zehnder Kazeane-t a modern építészett ihlette, asszimetrikus szögletes formák jellemzik. A Kazeane Red Dot Design díjat nyert 2018-ban, ami az európai  formatervezés egyik kiemelkedő elismerése. A radiátor exkluzív megjelenésű, minőségével kiemelkedik a hasonló árfekvésű versenytársak kínálatából.

A keresztbefutó elemek közötti nagy helyek praktikussá teszik a mindennapokban, sok törölközőt lehet szárítani egyszerre és tisztítani is könnyű. A Zehnder katalógusában szereplő minden színben és felülettel választható.

Méretek:

  • Magasság változatok (mm): 965 és 1930-mm között
  • Szélesség változatok (mm): 500 vagy 600 mm

Zehnder Metropolitan

A Zehnder Metropolitan Spa innovatív designja a fürőszobát sokkal szebbé és kellemesebbé teszi. A számos kivágás sok törölköző vagy szárítani való ruhának  biztósít helyet. A Zehnder katalógusában szereplő szinte minden színben és felülettel választható. Elektromos változatban is kapható.

Méretek:

  • Magasság változatok (mm): 805, 1225, 1540, 1750 mm
  • Szélesség változatok (mm): 400,500.600 mm

Zehnder Vitalo Bar

Téglalap és kör: A geometriaiai formák szépsége. Nagyszerűen egyszerű és energiahatékony. A  Zehnder Vitalo Bar erre törekszik. A minimalista felületek maximális teljesítményt nyújtanak. Magasság függvényében egy vagy két keresztbe futó rúd biztosítja, hogy mindig legyen hely pár meleg kéztörlőnek és törölközőnek. A Zehnder katalógusában szereplő szinte minden színben és felülettel választható. Elektromos változatban is rendelhető. Eloxált alumínimum felülettel is rendelhető

Méretek:

  • Magasság változatok (mm): 1250 mm -től 1915 mm -ig
  • Szélesség változatok (mm): 400, 500, 600 mm

Zehnder -

Kazeane

Metropolitan Spa

Vitalo Bar

Fürdőszoba radiátor megoldások